Til leseforslag
Omslag: "Vi kan ikke ta med oss alt dette hjem" av Frank Tønnesen

Voksne

Vi kan ikke ta med oss alt dette hjem

Tønnesen, Frank2018

RomanerNaboskap Ensomhet Sørvestlandet
Bestill

Anbefaling

Lokalt geni, formidling av det alminnelige.

HURRA! For en fantastisk bok, den fanget meg allerede i første avsnitt. Elsker å lese i denne boken, den er gøy, mystisk, ekstrem og både lys og mørk.

Er du drittlei av nettfliks og mobilskrolling? Savner du roen du får av å lese en bok, men liksom aldri kommer skikkelig i gang. Denne boken vil hjelpe deg med det. Perfekt til å kose seg med når du har et ledig øyeblikk eller du vil bare pause litt før leggetid.

Det handler om et norsk bygdesamfunn, innblikk i hodet og livet til flere av menneskene i bygda. Korte innblikk i deres liv, historiene flettes sammen.

Jeg har fortalt korte historier fra til mange fra boken og jeg ler og de ler. Jeg får lyst til å sette opp en kveld på biblioteket med høytlesning fra denne boken.

Hurra! For denne boka, Hurra! For Frank Tønnesen.

Om boken

Frank Tønnesen, kanskje bedre kjent under artistnavnet Tønes, debuterer som forfatter med denne samlingen av fortellinger. Fortellingene finner sted i den grå hverdagen, i en liten kommune et sted på Sørvestlandet. Her finnes både komikk som sirkler inn de uskrevne, sosiale spillereglene vi lever etter, og det eksistensielle mørket og ensomheten som ofte skjules bak humor: «Han satte på blinklyset i god tid før han skulle svinge av. Unødvendig lenge før. Det var slik han levde livet sitt, med blinklyset på. Det skulle ikke være noe tvil. Folk skulle ikke ta ham på det i alle fall.» Omtalen er utarbeidet av BS.

Kontakt

Gjesdal kommune
Ansvarlig redaktør: Bjørn Veen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content