Til leseforslag
Omslag: "Patrioter : krim" av Ingar Johnsrud

Voksne

Patrioter

Ingar Johnsrud

Romaner ThrillereStortingsvalg – politiske prosesser Terrorisme Oslo
Bestill

Anbefaling

Noen folk vil bare se verden brenne

En politi-thriller om politisk terror. Eksplosive politiaksjoner, skittent politiske spill og private hemmeligheter gjør dette til en bok som slukes. Den er dessverre svært aktuell med sin skildring av politisk manipulering, både digitalt og svært personlig og med at ytre høyre fremdeles er den største terrortrusselen i vårt land.

Det var noen perler av personskildringer her, Fra Tong sin klassiske "too old for this shit" til Vidkun med uheldig fornavn og lakonisk holdning til verden.

Om boken

En kvinne holdes som gissel. En av verdens dødeligste gifter er blitt produsert av terrorister. Det er kort tid til stortingsvalget, og nasjonen er truet. Martin Tong er en av politiets mest erfarne terroretterforskere, men ødelagt av grusomhetene han har vært vitne til. Livet i PSTs terrorenhet har han lagt bak seg. Jens Meidell, alenefar og sønn av en tidligere Arbeiderpartileder, har sin egen hemmelighet å vokte. Likevel sier han ja når partiets nye stjerneskudd, Christina Nielsen, vil ha ham med på laget. Han er imidlertid ikke forberedt når kampen om posisjonene blir rå og skitne. Snart krysses Martins og Jens' veier. Demokratiet er under press fra både utsiden og innsiden. Hvilken pris er de villig til å betale for å redde det?

Kontakt

Gjesdal kommune
Ansvarlig redaktør: Bjørn Veen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content