Til leseforslag
Omslag: "Øya som glitrer i sølv" av Helene Flood

Eldre barn

Øya som glitrer i sølv

Helene Flood

Romaner SpenningSommer Spøkelser Øysamfunn
Bestill

Anbefaling

Spennende og magisk!

For en spennende bok!

Denne boka begynner som en koselig sommerfortelling, men blir stadig mer mystisk og spennende. Vi blir kjent med Sofie som skal få besøk av sin nesten ukjente onkel og familien hans, og Sofie planlegger å være kjip mot dem, slik at de drar sin vei og lar henne og mamma være i fred.

Men mystiske ting skjer på øya, og Sofie står plutselig i en situasjon hvor ho ikke hadde klart seg uten søskenbarna sine. Ikke bare fordi det er fint å ha noen å leke med og oppdage ting med, men aller mest fordi de oppdager at de har evner som kan hjelpe dem, sånn som når man er fanget i en grotte som sakte blir fylt med vann.

Herlige smågrøss, spenning og en klype magi!

Om boken

Sofie, Kasper, Olivia og Edvard skal være på Sommerøya hele ferien. Men midt i idyllen begynner mystiske ting å skje. Hvem sender hemmelige signaler i mørket om natten? Er det sant som ryktene sier, at det spøker på øya? Og finnes det også en skatt? Øya som glitrer i sølv er en spennende bok for alle som liker mystiske grotter, magiske krefter og et skikkelig mysterium. Spenning for mellomtrinnet.

Kontakt

Gjesdal kommune
Ansvarlig redaktør: Bjørn Veen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content