Til leseforslag
Omslag: "Et helt halvt år" av Jojo Moyes

Voksne

Et helt halvt år

Jojo Moyes

RomanerBevegelseshemmede Kjærlighet Ulykker Vennskap England
Bestill

Anbefaling

Boken stiller viktige spørsmål om livskvalitet, dødshjelp og retten til å ta egne avgjørelser.

Moyes skaper karakterer du forstår og kjenner deg igjen i, noe som gjør det enkelt å få kontakt med og bry seg om reisen deres. Kjærlighetshistorien mellom de to hovedpersonene, Louisa og Will, tilfører fortellingen et overbevisende og hjertevarmende aspekt.


Denne romanen utforsker kjærlighet, tap og personlige valg, som kan gi dyp gjenklang hos leserne og fremkalle sterke følelser. Moyes' skrivestil er engasjerende og tilgjengelig, noe som gjør boken til en sidevender som holder leserne investert i historien.

Om boken

"Et helt halvt år" er historien om Lou, som vet nøyaktig hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet også at hun liker kaféjobben sin, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin. Det hun ikke vet er at hun kommer til å miste jobben, og hvor avhengig hun er av å vite hva som venter rundt neste sving. Historien handler også om Will, som sliter med å finne livsgleden tilbake etter en trafikkulykke, og om hvordan Lou skal komme til å storme inn i livet hans som en virvelvind. Omtalen er utarbeidet av BS:

Kontakt

Gjesdal kommune
Ansvarlig redaktør: Bjørn Veen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content