Nærmere kommer vi ikke

Det handler først og fremst om den første STORE forelskelsen.

Der du finner ut hvor fort det kan gå fra «alt går» til «alt går i dass på», for en virkelig forelskelse består både av pinlige nederlag og himmelstormende seirer. Denne boka beskriver så inderlig hvordan hjertet banker så hardt at det truer å forlate brystkassen når du ser den du elsker, og hvor høyt det knuses når din elskede ikke ser deg.

Det er midnattssol og den varmeste sommeren nordpå noensinne. Sommeren fylles av motorsykkelturer kropp imot kropp, av nattlig svømmetrening og kysseleker. Men om kjærlighet var lett ville den ikke være så sterk. Her er nok av problemer. Fortiden holder dem igjen, fylt av døde mødre og dumme handlinger. Nåtiden legger hindringer for dem, en er i et forhold, men vil ut. En er singel, men tør ikke ta steget. Kan de ha en framtid sammen?

Det handler om kjærlighet.
Det handler om Jens som stikker. Som setter seg på sin lette motorsykkel og bare stikker fra problemene sine og håper å finne en løsning hos onkelen sin.
Det handler om Edor som har et hode fullt av kaos, et hjerte fullt av følelser og er den typen som plutselig gjøre noe uventet. Det kan være kult, det kan være idiotisk.
Det handler om to gutter som blir forelsket. Det kan skje overraskende fort og er like vanskelig som du tenker deg.
Men det handler først og fremst om kjærlighet.

Denne boka gjør det jeg liker så godt i bøker, den viser personer både fra innsiden og utsiden. Edor og Jens bytter på å fortelle historien, og slik Edor ser Jens er ikke slik Jens ser seg selv. Edor sine handlinger er ikke like forståelige for Jens som de er for ham selv.

PS! Denne boken er en løs oppfølger til «Fuck verden». Det betyr at det finnes en bøk før denne, men du kan lese denne både om du har lest «Fuck verden» og om du ikke har. Det kommer snart en tredje bok "Under snøen".

Målgruppe:

Tagger:

Tipset av: Bjørn Veen 20. oktober 2017