Hviskeren

Gled deg til en ny Sejer-roman fra Karin Fossum!

Til dere som har lest kriminalromanene om Konrad Sejer, dere kan glede dere, denne er fullt på høyde med de forrige. Og til dere som ikke har gjort det, hvis dere liker krim med psykologisk nerve, les denne. Karin Fossum er en ener når det gjelder å skildre menneskesinnet.

Boka starter med at Ragna Riegel sitter i varetekt, og Konrad Sejer skal avhøre henne, og prøve å finne ut hva som har skjedd, og hvordan hun kunne begå en slik forbrytelse. Vi får i første omgang ikke vite hva som har skjedd, det avdekkes etter hvert. Ragna kan bare hviske på grunn av en skade med stemmebåndene. Hun er en av de stille i landet. Foreldrene er døde, og hun bor i barndomshjemmet. Hun har en sønn som har flyttet til Berlin, og som hun har lite kontakt med. Ragna lever et liv med strenge rammer, hun må ha orden og forutsigbarhet. Jobben på Europris er forutsigbar. Hun sitter på det samme bussetet  hver dag, handler i den samme butikken, og har lite sosial omgang. Hun har kontroll over livet sitt.

Helt til hun en dag finner et anonymt brev i postkassen sin der det står DU SKAL DØ. Dette ryster grunnvollene i livet hennes, hvordan skal hun forsvare seg mot dette?

 

 

Målgruppe:

Tipset av: Ingeborg Bjelland 21. oktober 2016