Easy

Jacqueline får en vond start på sitt første år på college

Av: Webber, Tammara
Språk: Bokmål
Publiseringsår: 2013
Lån meg!

Hun begynte her for noen uker siden sammen med highschool-kjæresten Kennedy. Han har ambisiøse planer, hun har lagd sine musikerplaner tisides for å studere sammen med ham. Kort tid etter studiestart slår han opp. Jaqueline sin verden raser sammen, hun glemmer studier og hardest går det utover et fag de skulle ta sammen, sosialøkonomi. Etter to nye uker er hun klar for å møte ham og verden igjen. Så blir hun forsøkt voldtatt av en bekjent. Heldigvis dukker en fremmed opp og redder henne, og får henne hjem. Sjokkert og rystet velger hun og ikke å anmelde det til politiet, hun vil bare glemme hendelsen. Men så lett er det ikke.

Jacqueline er langt nede, dette er hennes kamp for å få tilbake et normalt liv. For det lysner, sosialøkonomistudiet er ikke så verst, og bak henne sitter hennes redningsmann Lucas, og nå får hun sett at han er ganske kjekk. Hun får også en hjelpelærer i faget, Landon, som er vittig og sympatisk, i alle fall i e-postene han skriver, hun har ikke tid til å møte ham ansikt til ansikt. Kan noen av disse to være den som gjør henne trygg på verden igjen, og at hun kommer over Kennedy?

Voldtekt er noe av den groveste krenkelsen som kan gjøres mot menneske, det kommer kanskje litt i bakgrunnen her. Men på den annen side kan ikke en fæl hendelse skygge for resten av livet. Jaqueline prøver å komme seg videre. Og videre kommer hun. Jeg kan røpe at hete blikk blir til hete møter. Og det blir mye, mye drama.
 
Denne er for de eldre ungdommene, med bannskap, sex og noen veldig vonde episoder. Kanskje er den aller mest for jenter som synes guttene på sin egen alder er barnslige og lurer på hvordan det er å være voksen. For som det viser seg, det er ikke bare kjekt og ha fullt ansvar.

Boken er på 333 sider. Du finner den som ebok i ebokbib

PS! Boken er på norsk!

Målgruppe:

Tagger:

Tipset av: Bjørn Veen 10. oktober 2014