Dette skjer denne måneden:

Nyhetsbrev juli 2014

Endelig e-bøker i Gjesdal og Rogaland! Fra 1. juli 2014 tilbyr alle biblioteka i Rogaland lån av e-bøker gjennom appen eBokBib. Den er gratis, du finner den i Appstore eller Google Play. Lånet er gratis, her finner du barne-, ungdoms- og voksenbøker. Og det er umulig å få purringer! Boken leverer seg selv tilbake etter tre uker. Det eneste du trenger å gjøre er å lese, vi ordner resten!

28. juli er det hundre år siden starten av første verdenskrig: vi stiller ut bøker fra og om den store krigen.
23 juli er det hundre år siden Alf Prøysen ble født. Vi stiller ut bøker.

I juli har vi følgende utstillinger:
Første verdenskrig
Alf Prøysen

Nytt i hyllene:
Lån e-bok på 1-2-3:
1. Sørg for at du har lånekort med pinkode registrert ved et bibliotek i Rogaland.
2. Last ned appen eBokBib på nettbrettet eller telefonen din. Appen finnes både på iOS og for Android. 3. Logg inn med lånernummer og pinkoden din. Lån bøker.
Nettilgang er nødvendig når du finner bøkene og låner boken. Når den er nedlastet kan den leses på mobil eller brett uten behov for nettilgang. Datamengden som lastes ned er ikke stor.

Månedens tittel
Bukkene Bruse vender tilbake. Endelig er oppfølgeren til Bukken Bruse på badeland her. Bukken Bruse skal på nytt til seters, men hva har skjedd med trollet siden sist?

Visste du:
For å låne ebøker trenger du lånenummeret ditt og pinkode.

Husk:
Det finnes også e-bøker for barn så husk Sommerles. Lesekonkurransen vår foregår hele sommeren. Les selv, bli lest for eller hør en lydbok.

Sommerles

Skrevet av: Bjørn Veen

Husk du har til 15. august å få lest ferdig bøkene.

 

Målgruppe:

Tagger:

Skrevet av: Bjørn Veen 1. juli 2014