Dette skjer denne måneden:

Nyhetsbrev november 2013

Dette skjer denne måneden:
Rett til å lese. Alle kjenner noen som kunne hatt glede av lydbøkene fra NLB (Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek). NLB er et offentlig bibliotek som har et unikt tilbud til alle som strever med å lese, et tilbud for få vet om. Se vår utstilling og spre ordet.
"I en stall, i en gåte", kunstutstilling i biblioteket ved Siri Anette Syvaldsen fra 22.11, se bilder her
Lørdagsmoro: Vibeckes marionetteteater: Prinsesse Katinkas jul. Lørdag 30. november på Veveriet klokken 12.
Nordisk spilldag. Lørdag 16. november. Du kan prøve deg på brettspill og dataspill i biblioteket. Om du vil kan du konkurrere mot barn og ungdom i hele Norden om høyeste score i Wonderputt. Vi får også en en ny utgave av brettspillet Bezzerwizzer kalt Bezzerwizzer Quizmysteriet. Kom og prøv.

I november har vi følgende utstillinger:
I anledning nordisk spilldag stiller vi ut bøker om spill, brettspill og dataspill.
Det er litt tidlig enda, men skal juledekorasjonene stå ferdig i desember er nå tiden å begynne. Så litt diskret har vi satt ut julebøkene til inspirasjon.

Nytt i biblioteket:
Bibliotekkartet. Vår flotte informasjonsskjerm har til nå vært en veiviser for turister. Nå kan den vise deg veien i biblioteket! Se vårt flotte oversiktskart over biblioteket med alle (50!) hyllekategoriene. Lurte du for eksempel på hvor du fant humorbøker for voksne? Nå kan du enkelt finne det på kartet.

Månedens forfatter
Marcel Proust sin På sporet av den tapte tid er en av de største klassikere innen skjønnlitteratur. Den gis nå ut på nytt med ny oversettelse i anledning det er 100 år siden den kom ut for første gang. Bind en, ”Veien til Swann”, er allerede i biblioteket. Les den, kanskje mer for opplevelsen enn historien. Les mer om verket her

Visste du:
Det kan bli tatt bilder under Lørdagsmoroarrangement. Bildene kan bli brukt til kulturavdelingens bildearkiv, webside, sosiale medier, publikasjoner og markedsføring av lignende framtidige arrangementer. Barn vil ikke være gjenkjennelig på bildene vi bruker dersom ikke fotografen har spurt på forhånd.

Du finner nyhetsbrevarkivet her

Spill

Skrevet av: Bjørn Veen

I anledning nordisk spilldag 4. november stiller vi ut bøker om spill, brettspill og dataspill.

Målgruppe:

Tagger:

Skrevet av: Bjørn Veen 1. november 2013