Det skjer på biblioteket

Nyhetsbrev desember 2015

Dette skjer denne måneden:
Du kan søke bibliotekets ro om det blir for mye julemas i hverdagen. Her får du fred til å samle tankene, du kan sette deg ned med et magasin eller få lest dagens aviser på papir eller på nett. Lån gjerne med deg en god bok og ta denne stemningen med hjem.

I desember har vi følgende utstillinger:
Vi slipper ellers julen løs i biblioteket. Her er noe for alle i alle aldre, som julen skal være: Julebøker, julefilmer, julemusikk, juleoppskrifter, julehåndverk og jul i tidsskrift.

Nytt i hyllene:
Filmweb: Fra 24. november kan alle norske bibliotek tilby en ny tjeneste til brukerne sine. Alle låntakere i norske bibliotek kan låne og se film med den nye strømmetjenesten for
kort- og dokumentarfilm, Filmbib. Filmbib gir alle med nasjonalt lånekort muligheten til å se norsk kort- og dokumentarfilm helt gratis ved å logge seg på med sitt nasjonale lånekort og PIN-kode. https://filmbib.vod2u.com/login

Månedens julefavoritt
Her på biblioteket har vi våre favoritter når det gjelder jul. Det blir ikke jul uten ”Martin skomakar / Papa Panovs juledag”, sier Hilde, ”Fairytale of New York” av The Pogues sier Bjørn. Ingeborg liker godt ”Ludvigs jul” og Ingvild liker en gjennomhøring av "Gull, Røkelse og Myrra".

Visste du:
Vi har fått nye innleveringskasse. Om du vil levere bøker når vi har stengt finner du kassen på venstre side av inngangspartiet.

Husk:
Biblioteket har stengt julaften og nyttårsaften. Vi har ellers åpent alle hverdager, mandag 28. til onsdag 30. desember. Vi har første åpningsdag i 2016 lørdag 2. januar.

 1. Martin skomakar

  Av: Tolstoj, Lev Nikolajevitsj
  Språk:
  Nynorsk
  Publiseringsår: 1980
  Finnes som: Bok
 2. The best of The Pogues

  Av: The Pogues
  Språk:
  Engelska
  Publiseringsår: 1991
  Klassifikasjon: O
  Finnes som: Musikk, CD
 3. Ludvigs jul

  Av: Aukrust, Kjell
  Språk:
  Bokmål
  Publiseringsår: 1999
  Finnes som: Bok
 4. Gull, røkelse og myrra

  Av: Brunborg, Tore
  Språk:
  Publiseringsår: 1995
  Klassifikasjon: Saksofoner
  Finnes som: Ukjent

"Jeg er her"

Skrevet av: Bjørn Veen

Redd Barna sin nasjonale kampanje mot seksuelle overgrep mot barn

Målgruppe:

Tagger:

Skrevet av: Bjørn Veen 4. desember 2015