Det skjer på biblioteket

Nyhetsbrev august 2017

Lørdag: Det er alltid noe å finne på rundt langbordet lørdager på biblioteket.
Forhåndsstemming til stortings- og sametingsvalget starter opp 10. august og avsluttes 8. september klokken 20:00. Det er mulig å avlegge stemme på Gjesdal folkebibliotek og på Storahuset. Husk valgkort og identifikasjonspapir med navn, bilde og fødselsnummer.
Doble kveldsvakter. I anledning nye krav til å kunne motta forhåndsstemming vil det være to stykker på kveldene i biblioteket fram til valget. En bonus blir da at det vil være enda bedre hjelp på kveldene i biblioteket, så bruk oss!
Boklansering 17. august Gerd Auestad lanserer sin nye strikkebok på biblioteket: "Strikk med glade farger".  Fotografiene til boka er tatt ved Veveriet. Det blir visning av plagg fra boka. Boka kan kjøpes her denne kvelden.

I august har vi følgende utstillinger:
Skolestart: Det er nok mange gutter og jenter som går med sommerfugler i magen nå som det nærmer seg skolestart. Derfor har vi funnet fram alle bøkene vi har om det å begynne på skolen. Kanskje det å lese om andre som grugleder seg til å begynne kan hjelpe litt?

Nytt i hyllene:
«Dumming» av Erik Meling Sele. Underholdende, morsom og treffende om statusjag og kunnskapsløse konsulenter i Stavanger.

Månedens tips
Vi låner ut iPad til de lånere som er over 10 år for bruk i biblioteket. Nettbrettene er fylt opp av norskproduserte spill, digitale bøker og kodeapper. Kom og prøv!

Visste du:
Sommerens lesekonkurranse Sommerles varer helt til 31. august, så det er bare å fortsette å lese. Vi trekker to stykker som får gavekort, en på Norli og en på Eldorado. Jo mer du har lest, jo større sjanse har du å vinne.

Husk:
Biblioteket har vanlige åpningstider fra og med mandag 7. august

 1. Dumming

  Av: Sele, Erik Meling
  Språk:
  Bokmål
  Publiseringsår: 2017
  Finnes som: Bok

Målgruppe:

Tagger:

Skrevet av: Bjørn Veen 1. august 2017