Boy Nobody

Å ha full kontroll i enhver situasjon. Det høres ut som en drøm for keitet ungdom, ja selv for en kjedelig voksen.

Boy Nobody har full kontroll. Han vet hvordan han skal oppføre seg i enhver situasjon. Han analyserer mennesker og omgivelser og vet hva som skal skje før det skjer. Det eneste han ikke har full kontroll over er jobben hans. Boy Nobody er en 16 år gammel leiemorder.

Boy Nobody er ingen ninja eller snikskytter, han har ingen høyteknologiske hjelpemiddel eller superkrefter. Det han har er kunnskap og trening som han bruker for å gjennomføre oppdraget. Oppdraget innebærer å drepe noen som er en trussel mot nasjonen, og han kommer nær sine ofre gjennom barna deres. Han manipulerer dem slik han oppnår tillit nok til å bli invitert med hjem, å bli en av familien, for så å drepe far eller mor til sin nye venn usett og uten å bli mistenkt. Så forsvinner han til et nytt oppdrag dukker opp.

Boken begynner med avslutningen av et slikt oppdrag. På de første ti sidene har han snikmyrdet en mann, og tatt ut fire trente vakter. Men neste oppdrag blir annerledes. Han får kort tid på seg og det er et høyprofilert mål: Borgermesteren av New York. Han må bli kjent med datteren hans Sam og få innpass i borgermesterens private hjem på fem dager. Det er vanskelig, men ikke umulig tenker han, og har rett. Det umulige skjer når han treffer Sam og ikke lenger har full kontroll.

Det blir dramatisk! Det kommer uventede vendinger. Denne var korthoggd. Spenning og en dæsj kjærlighet. Jeg leste den som ebok på telefonen, og den fungerte utmerket til det.

319 sider lang Du finner den også som ebok i ebokbib.

PS! Boken er på norsk!

 

Målgruppe:

Tagger:

Tipset av: Gjesdal administrator 10. oktober 2014